Toyota може випустити подовжений кроссовер Grand Highlander

Нове ім’я, зареєстроване недавно, може передвіщати витягнутий Highlander з більш просторим третім рядом сидінь.

Toyota явно заздрить грандіозності Jeep і може додати нову модель під назвою Grand Highlander, слідуючи по стопах Grand Cherokee і Grand Wagoneer. Компанія подала заявку на реєстрацію товарного знака 28 грудня 2020 року, і назва вказує, що це буде збільшена версія позашляховика Highlander.

В даний час Highlander конкурує в сегменті трьохрядних позашляховиків середнього розміру, але його третій ряд сидінь помітно менше просторий, ніж у конкурентів, таких як Kia Telluride, Volkswagen Atlas і Chevy Traverse. Виправити цей недолік міг би Grand Highlander, можливо, зі збільшеною колісною базою. За розміром він буде займати проміжне положення між Highlander і повнорозмірним корпусом на рамі Sequoia і, ймовірно, буде коштувати на кілька тисяч доларів більше, ніж Highlander.

Toyota ще не підтвердила що-небудь про таку модель, але ми думаємо, що вона може з’явитися відразу після проміжного оновлення Highlander, яке має відбутися в 2023 або 2024 модельному році, враховуючи, що поточна модель дебютує в 2020 році. поділитися своїм 3,5-літровим V-6 і гібридною трансмісією зі стандартною; Плагін-гібрид Grand Highlander Prime також здається можливим.


Не пропустіть