Компанія Hyundai виявила проблему в кросоверах Tucson третього покоління (Фото)

Корейська компанія проведе відкличну кампанія.

У Мережі з’явилася інформація про те, що автовиробник Hyundai оголосив про проведення відкличної кампанії кросоверів Tucson третьої генерації. За словами експертів, в моторному відсіку автомобіля може виникнути пожежа.

Однак, конкретна причина займань ще не виявлена, і ремонт буде здійснюватися виходячи з найбільш імовірної версії. Відзначимо, що компанія вже не в перший раз стикається із загорянням своїх машин, причини яких все ще не може встановити.

Відомо, що відповідно до документів Національного управління безпекою дорожнього руху США, перша скарга на загоряння в моторному відсіку Tucson третьої генерації в північноамериканський підрозділ Hyundai надійшло влітку 2019 року.

Огляд авто показав, що вогонь виник в блоці запобіжників ABS, який для моделей Tucson виробляє корейська компанія Mando, однак, що ж з машиною не так, розслідування поки не виявило.

Крім цього, були проведені десятки випробувань, але все ж однозначного результату немає, за робочу версію було прийнято коротке замикання внаслідок електрохімічної корозії. Відзначимо, що кампанія відкликання кросоверів Tucson 2019-2021 модельних років з ринку США через даної проблеми була оголошена ще восени минулого року і торкнулася близько 180 000 одиниць авто.

Однак в кінці минулого місяця кампанію довелося розширити, так як з’явилася інформація про випадки загоряння на дорестайлінгових кроссоверах за межами США.


Не пропустіть