Новий кросовер Kia CV засвітився на відео

Компанія Kia розсекретила свою нову бізнес-стратегію з прицілом на найближчі роки (так званий Plan S), в рамках якої автовиробник перестане бути просто виробником автомобілів і стане постачальником «рішень для екологічної мобільності». Найбільша трансформація в історії Kia призведе до того, що до 2027 року в модельній лінійці бренду з’явиться відразу сім нових електромобілів.

Напередодні в Мережі був опублікований відеоролик, в якому засвітилася одна з нових електричних моделей компанії – кросовер під кодовою назвою CV. Він стане первістком платформи E-GMP.

Очікується, що серійний варіант електричного кросовера Kia CV буде мати схожі характеристики з Hyundai IONIQ 5, у якого заявлена ​​дальність ходу складає до 550 кілометрів, а потужність електромотора дорівнює 313 кінським силам, що дозволяє розганятися з місця до першої «сотні» за 5,2 -секунди. Однак на відміну від кросовера Hyundai електричний SUV Kia отримає не тільки стаціонарну версію, але і високопродуктивний варіант, який, за чутками, буде здатний досягати швидкості в 100 км/год з місця менш, ніж за 3,5-секунди.


Не пропустіть