Оновлений Audi S8 2022 року помітили на тестах (Фото)

В об’єктиви шпигунських фотокамер недавно попалася оновлена ​​Audi A8, а тепер журналісти зняли рестайлінговий S8, що проходить випробування на засніжених ділянках траси. Легко впізнаваний седан отримає незначне оновлення, що включає ряд доробок передньої панелі.

Audi S8 отримає злегка перероблений бампер і зовсім іншу радіаторну решітку з сітчастим малюнком, схожим на S3. Решітка оточена переглянутими фарами, які мають поглиблення по краях. Камуфляж приховує інші зміни, але модель, очевидно, отримає нові бічні обвіси, оновлений задній бампер, а також знайому вихлопну систему з чотирма наконечниками, що є відмінною рисою S8.

Фотошпигунам поки не вдалося зняти інтер’єр, але очікується, що зміни будуть несуттєвими. Не виключено, що новинка може використовувати оновлену інформаційно-розважальну систему, а також більш просунуту систему безпеки. 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 563 к.с. і 800 Нм крутного моменту також повинен бути збережений.

У поточній моделі силова установка працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією, яка передає крутний момент стандартної повнопривідної системи з заднім диференціалом quattro sport. Ця установка дозволяє автомобілю розганятися від 0 до 96 км/год за 3,8 секунди і до максимальної швидкості 250 км/год. Очікується, що оновлені A8 і S8 будуть представлені в кінці 2021 року.


Не пропустіть