Китайці показали кросовер Mocha з витратою палива 1,4 літра (Фото)

Китайська компанія Great Wall представила свій новий кросовер Wey Mocha.

На ринку дана новинка з’явиться в двох версіях виконання, а саме в звичайній і гібридній. За словами місцевих журналістів, для бензин-електричної модифікації була заявлена витрата палива 1,4 літра на 100 км пробігу.

Відзначимо, що в ієрархії концерну Great Wall бренд Wey відноситься до преміуму, а Mocha – майбутній флагман марки. Так, якщо вірити китайським ЗМІ, то звичайна і електрифікована модифікації будуть значною мірою відрізнятися за габаритами.

Відомо, що різниця в довжині кузова становитиме 207 міліметрів, а по колісній базі – 170 міліметрів. Якщо ж класичний кроссовер виявиться однокласником Skoda Kodiaq, то гібрид буде довший і ширший, ніж Toyota Land Cruiser Prado.

Днями в Мережі були опубліковані знімки екстер’єру гібридної версії Wey Mocha, проте китайський Мінпромторг розкрив зовнішність більш простої модифікації. Зовні кросовери виглядають близнюками, проте схожість лише візуальна, так як загальних кузовних деталей немає.

Крім цього, по-різному виконані оптика, бампери, решітка радіатора, дверні ручки і диски. Передбачається, що кросовери Mocha будуть оснащені «турбочетвіркою» 2.0 лінійки 4N20 і 9-ступінчастим «роботом».

У стандартній версії 214-сильний агрегат буде працювати з преселективом 9DCT, в гібридній – з такою ж трансмісією з вбудованим електродвигуном 9HDCT. Що стосується приводу, то тільки передній.


Не пропустіть