Chevrolet тизером анонсувала дебют нового Bolt (Відео)

За місяць до дня дебюту журналістам вдалося дізнатися дата показу майбутнього 2022 року Chevy Bolt EUV. Кросовер на базі Chevrolet Bolt буде представлений разом з оновленою версією хетчбека 14 лютого 2021 року.

Що ще більш важливо, останній тизер записаний у співпраці з Disney, який натякнув, що подія може відбутися в розважальному комплексі, розташованому в Орландо, штат Флорида. Чекайте чарівної презентації за участю обох електромобілів, яку покажуть знову в режимі онлайн.

У тізері вище також показані задні ліхтарі майбутнього Bolt EUV, що мають гостру С-подібну форму, що нагадує те, що можна побачити на Toyota Camry. Хоча перед нами все ще прототип, швидше за все, серійна версія буде мало чим відрізнятися від нього.

Поки що ми знаємо, що Bolt EUV матиме послідовні поворотники, в той час як останній тизер з виставки CES показав нам рульове колесо моделі, цифрову приладову панель і фірмову функцію Super Cruise. Наші друзі з Inside EVs також спіймали дисплей датчика, що показує відстань в 380 км при приблизно 80-відсотковій батареї з попереднього тизера.

Точні подробиці ми дізнаємося досить скоро в рамках офіційного дебюту Bolt EUV, знову ж, 14 лютого 2021 року. Виробництво нового електромобіля почнеться цього літа.


Не пропустіть