Культовий Delorean відродять у вигляді електромобіля (Фото)

Компанія опублікувала сьогодні інформацію в своєму блозі для людей, які очікують покупки нових автомобілів DeLorean принаймні з 2007 року. Нова компанія DeLorean Motor Company просто збирала деякі з них з усіма деталями, купленими Wynne в 1997 році разом з оригінальною назвою компанії. До 2016 року DMC вирішила створити ці нові автомобілі з сучасною механікою та іншими поліпшеннями відповідно до «Закону про виробників автомобілів з малим об’ємом виробництва».

Серед цих змін був вибір нового двигуна. 2,8-літровий двигун V6 PRV (Peugeot, Renault і Volvo) був основною скаргою власників DMC 12 John DeLorean, побудованого в Ірландії.

Як повідомляє компанія, це призвело до безлічі проблем. Деякі постачальники припинили діяльність через пандемію, деякі з них були куплені іншими, і багато людей вийшли на пенсію. Якщо цього було недостатньо, двигун внутрішнього згоряння, який вони вибрали для виробництва цих автомобілів, тепер занадто старий, щоб відповідати нормам викидів.

Таким чином нова компанія DeLorean Motor Company розглядає «повністю електричне майбутнє». Компанія стверджує, що це спростить «шлях через лабіринт викидів, який все ще вимальовується над будь-яким двигуном внутрішнього згоряння», і що клієнти, ймовірно, будуть вітати електричний DMC.


Не пропустіть