Названо терміни виходу на ринок нового “Крузака”

Стало відомо, коли новий Toyota Land Cruiser стане доступний до замовлення. Інформацію про це розкрив японський журнал BestCarWeb з посиланням на місцевого дилера.

Повідомляється, що бронь позашляховика нового покоління буде відкрито в кінці березня. При цьому офіційного анонса і подробиць слід очікувати в травні. Новинка збереже рамну конструкцію, стане жорсткішою і обзаведеться гібридною версією. Відзначається, що Land Cruiser 300 не виросте в габаритах, але отримає збільшену колісну базу.

Джерело також підтверджує, що модель розробляється на новій платформі. Остання заснована на архітектурі TNGA. У автомобіля не буде мотора V8 об’ємом 4,8 л. Замість цього позашляховик отримає 3,5-літрову «турбошістку». У гамі також буде доступний турбований дизель об’ємом 3,3 л.

Очікується, що в майбутньому бензиновий двигун V6 може отримати електричного помічника. В цьому випадку LC 300 перетвориться в гібрид. Автомобіль збереже систему повного приводу, двигуни будуть працювати в парі з шестидіапазонною автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть