Найбільш технологічний Jeep Wrangler вийшов на ринок (Фото)

Покупці з Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Швейцарії, Нідерландів, Бельгії та Австрії можуть одними з перших відкрити для себе новий Jeep Wrangler 4xe «First Edition». Wrangler 4xe «First Edition» буде доступний з трьома варіантами екстер’єру: Black, Granite Crystal і Bright White.

Комплексна конфігурація First Edition буде включати в себе комплексні технологічні функції і функції допомоги при водінні, easyWallbox для більш ефективної домашньої зарядки і кабель Mode 3 для громадської зарядки. Спеціальний стартовий пакет також входить в стандартну комплектацію Wrangler 4xe «First Edition» і включає практичний органайзер для зберігання вантажів, новий чохол для автомобіля 4xe, 3 роки розширеної гарантії на автомобіль (в цілому 5 років), а також переваги Jeep Wave, з першими двома стандартними послугами відповідно до керівництвом користувача і по обслуговуванню.

Wrangler 4xe – найбільш технологічний Wrangler із коли-небудь створених. Він пропонує максимальну комбіновану потужність в 380 кінських сил завдяки поєднанню двох електродвигунів, високовольтної акумуляторної батареї, високотехнологічного 2,0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом і перевіреної восьмиступінчастої автоматичної коробки передач TorqueFlite. Електрична трансмісія також ідеально інтегрована в систему 4×4, виводячи позашляхові характеристики Wrangler 4xe на новий рівень.


Не пропустіть