Новий Toyota Highlander виходить на ринок (Фото)

Toyota Motor випустила гібридну версію свого популярного позашляховика Highlander, найбільшого позашляховика серед всіх моделей. Новий Highlander поповнив великий асортимент європейських позашляховиків Toyota крім RAV4, C-HR і наступного Yaris Cross.

7-місний гібрид Highlander Hybrid, створений на базі платформи Toyota TNGA-K, поєднує в собі велику місткість і низький рівень викидів. Повнопривідний гібридний двигун нового позашляховика Highlander дозволяє йому розвивати потужність 248 к.с. Гібридна система з автоматичною підзарядкою в Highlander Hybrid SUV дозволяє розвивати крейсерську швидкість на електриці до 125 км/год. Гібридна трансмісія забезпечує ефективне середнє споживання від 7,0 л/100 км (змішаний цикл WLTP) і викиди CO 2 від 158 до 160 г/км, що дуже мало для цієї категорії. Новий Highlander Hybrid має краще співвідношення потужність/викиди в сегменті серед моделей без PHEV.

У Highlander використаний весь досвід Toyota в області гібридних силових агрегатів. Унікальне ноу-хау, засноване на 23-річному досвіді використання цієї технології, більше 16 мільйонів проданих гібридів по всьому світу, 9 гібридних моделей в цій лінійці і самозарядні гібридні силові агрегати 4-го покоління, що забезпечують до 80% часу водіння без викидів. Лідерство Toyota в області гібридизації особливо очевидно на ринку позашляховиків: в Західній Європі 91% проданих RAV4 – це гібриди, як і 98% Toyota C-HR, 95% наступних кросоверів Yaris Crosses, згідно з прогнозами. і 100% New Highlanders, останній доступний тільки як гібридний двигун.


Не пропустіть