У США з озера і річки дістали 40 автомобілів (Фото)

В американському місті Нашвіль (штат Теннессі) водолази-волонтери впродовж тижня займалися очищенням місцевої річки Камберленд і озера Персі-Пріст. За цей час вони виявили і підняли на сушу більше 40 різних автомобілів, повідомляє Autoblog. Як туди потрапили ці машини, не уточнюється.

Серед знайдених транспортних засобів автомобілі різних років і марок. За даними видання, водолазам, наприклад, вдалося підняти з дна Ford Thunderbird дев’ятого покоління (випускався в 1983-1988 роках), Jeep Wrangler YJ (випуск моделі стартував у 1986-му, а закінчився в 1995 році), Pontiac LeMans (1962-1981 років) і сучасний Ford Focus. Деякі автомобілі в дуже поганому стані і відразу не піддаються ідентифікації. Як заявили волонтери, людських тіл в машинах не виявлено, але кримінальний слід в деяких випадках виключати поки рано.

До розслідування вже підключилася місцева поліція. Правоохоронці вважають, що деякі машини були викрадені, а пізніше навмисно втоплені в водоймах. Також не виключається, що деякі автомобілі навмисно «утилізували» самі власники з метою шахрайства зі страховкою.

Як розповів мер міста Нашвіль Джон Купер всі роботи були проведені водолазами абсолютно безкоштовно. Волонтери є членами команди Adventures with Purpose яка допомагає знаходити зниклих безвісти людей, а також зниклі машини і човни.


Не пропустіть