Tesla можуть заборонити продавати Model S: названо причину (Фото)

Електрокар марки Tesla, версії Model S, отримав чергове оновлення, яке може для виробника стати проблемою. Причиною в даному випадку є незвичайний «штурвал», який встановлений замість стандартного рульового колеса.

У NHTSA можуть не допустити авто з таким штурвалом до їзди по суспільних дорогах Сполучених Штатів. Напередодні представили рестайлінгову Model S. Зовнішній вигляд електричної версії особливо не змінився. При цьому салон авто кардинально змінився.

Експерти відзначають, що цілком можливо, що інженери корпорації Tesla передбачили всі основні вимоги безпеки для незвичайного керма Model S. У будь-якому випадку доведеться чекати твердження NHTSA.

Згідно з неофіційними даними, компанією були підготовлені зображення керма-штурвала для презентації. При цьому серійна модифікація Model S повинна надійти в продаж все-таки з традиційним рульовим колесом.

У перший раз модель оновлювали в 2012 р. Разом з оновленням інтер’єру, а також екстер’єру, електричний автомобіль отримав нову найпотужнішу модифікацію Plaid, що має тримоторну силову установку на 1034 к.с. Першу сотню автомобіль набирає за 2 сек.


Не пропустіть