Оновлений кросовер Hyundai Creta помітили на тестах (Фото)

Компанія Hyundai приступила до тестів оновленої версії другого покоління кросовера Creta. Напередодні автомобіль був помічений в ході випробувань на дорогах Бразилії. Шпигунські фотографії, опубліковані місцевими ЗМІ, розкривають цікаві подробиці про оновлення моделі.

Згідно з інформацією, опублікованою в джерелі, рестайлінгову Creta оснастять світлодіодною головною оптикою. Кросовер збереже роздільні фари з LED-ДХВ, розташованими зверху, і основним блоком, вбудованим нижче в бампер. Знятий на фото прототип був обладнаний галогенним блоком фар і 17-дюймовими колісними дисками, що дозволяє припустити – це може бути середній варіант виконання автомобіля. У верхній частині вітрового скла встановлена ​​камера, яка вказує на наявність системи автоматичного екстреного гальмування.

Очікується, що бразильська Creta з оновленням буде також обладнана системою контролю смуги руху, а в «топовій» комплектації отримає панорамний люк.

У моторній лінійці автомобіля очікується поява 1-літрового наддувного бензинового агрегату потужністю 120 к.с. (172 Нм), яким комплектують моделі Venue, i20 і Grand i10 Turbo. Двигун прийде на зміну 1,6-літровому «атмосфернику». Крім нього в лінійку оновленої Creta в Бразилії може увійти 1,4-літровий турбомотор на 140 кінських сил (250 Нм), що працює в зв’язці з 6-діапазонним “автоматом”.


Не пропустіть