Дизайнер BMW відповів на критику решітки радіатора нових моделей (Фото)

Компанія вважає за краще орієнтуватися на правильних людей

У разі публікації рейтингу авто з неоднозначним дизайном, мало хто здивувався б появі там «БМВ». Величезні «ніздрі» решітки радіатора, які викликали досить різну реакцію, як у найвідданіших шанувальників, так і у тих, хто байдуже ставиться до бренду. Компанія активно стежить за думкою людей і в курсі про те, що нововведення порадувало далеко не всіх.

Домагой Дюкец – головний дизайнер баварського концерну в своєму інтерв’ю закордонному виданню зазначив, що не здивувався кількості негативних відгуків в сторону нової серії авто. При цьому він зазначив, що це нормально, проте для того, щоб виділиться сьогодні в бізнесі, однією класики мало, необхідно створювати щось нове.

«Ми не намагаємося догодити всім у світі. Крім того, ви не можете створити такий дизайн, який сподобається всім в світі. Однак ви повинні догодити своїм клієнтам», – пояснив Дюкец.

В якості прикладу він навів дизайн нової 4-Series. За його словами, дизайн цієї машини подобається приблизно 20% аудиторії, які і є їх потенційними клієнтами.


Не пропустіть