“Євробляхарів” знову пообіцяли не штрафувати до прийняття законів про розмитнення

У спільноті власників автомобілів на іноземній реєстрації з’явилась інформація що, штрафувати за керування нерозмитненим автомобілем не будуть до прийняття законів про розмитнення.

Представники “євробляхарів” вкотре намагаються домовитись з МВС. Їх знову обіцяють не штрафувати, але ж керівництво МВС вже порушувало власні обіцянки.

“Вчора мав особисту зустріч з заступником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенко. Обговорили питання послаблення тиску на власників “євроблях”. Отримав відповідь що на період до голосування за законопроекти про доступне розмитнення №4643д та №4644д буде пауза на застосування санкцій до водіїв “євроблях” без вагомої причини і явних порушень ПДР з їхньої сторони”, – сказано в повідомленні спільноти власників автомобілів на іноземній реєстрації у соцмережі.

Зараз водіїв автомобілів на іноземній реєстрації штрафують у Харківський області. З початку репресивних дій поліцією вже було виписано близько 400 постанов. Штраф за керування “євробляхою” складає 8500 грн, а якщо водій попадеться вдруге – 17 тис грн з позбавленням водійських прав.

Джерело auto.24tv.ua

Не пропустіть