У Києві відкрився найбільший сервісний центр МВС в Україні (Відео)

Сьогодні, 4 лютого, в Києві відкрив свої двері оновлений сервісний центр МВС. Він розташовується на вулиці Перемоги, 20 у Святошинському районі столиці і є найбільшим в Україні. Центр побудований за принципом «прозорого офісу» і максимально орієнтований на комфорт відвідувачів.

Про це повідомляє Autocentre.ua.

В оновленому сервісному центрі МВС надають найширший спектр послуг – від видачі довідки про несудимість до постановки на облік транспортних засобів. Простір приміщення, площа якого налічує: 2000 м², сучасне і оснащено найтехнологічнішим обладнанням, що дозволяє обслуговувати громадян максимально швидко. Тут подбали і про відвідувачів з дітьми, для яких організували невеликий ігровий куточок. Також є полиця для буккросингу.

У приміщенні встановлено термінал для електронної черги, в якому відвідувачі зможуть отримати талони на поточний день. Інформація про черговість буде виводитися на 85-сантиметровий LED-екран. Також передбачена інфраструктура для маломобільних груп населення.

Загальна площа сервісного центру складає 3,5 гектара. Крім сучасної будівлі для прийому громадян, тут організований спеціальний автодром для здачі практичних іспитів майбутніми автомобілістами, майданчик для експертів і парковка, здатна розмістити до 600 автомобілів.


Не пропустіть