Салон нового Mercedes-Benz C-Class (W206) показали на відео

Прем’єра нового Mercedes-Benz C-Class (W206) запланована на 23 лютого, але автору YouTube-каналу «MercBenzKing» вдалося розглянути зблизька не тільки кузов реформенной моделі, а ще й її інтер’єр.

Зовні ряд кузовних деталей новинки ретельно приховані, але навіть крізь камуфляж можна зрозуміти, що задні ліхтарі нової «цешки» нагадують стилістикою оптику останнього S-Class і оновленого E-Class.

У салоні в очі кидається відсутність «колодязів» приладової панелі, яка замінена на планшет. Велику частину центральної консолі тепер займає сенсорний дисплей мультимедійної системи, що збільшився в порівнянні з попередником в розмірах майже в два рази.

За технікою з новинок обіцяють підключаємий гібрид потужністю понад 300 кінських сил з запасом ходу до 100 км. Але на тест блогеру дісталася інша версія – C300 4Matic з помірно-гібридною силовою установкою на базі 2-літрової 259-сильної «четвірки» і можливістю короткочасного збільшення потужності понад 270 кінських сил. Прокотившись на ній чоловік зазначив, що його вразив звук мотора в спортрежимі, хоча він їхав навіть не на зарядженій версії.


Не пропустіть