Оновлений кросовер BMW X7 засвітився на зимових тестах (Фото)

Остання партія шпигунських фотографій показує зимові випробування X7, що, ймовірно, означає, що ми побачимо його дебют в кінці цього року як модель 2022 року. На X7, схоже, нові фари, розташовані нижче на передній панелі. Вони примикають до більш широкої решітки радіатора. Зміни в задній частині більш тонкі: дизайнери, ймовірно, оновлять дизайн задніх ліхтарів і форму задньої панелі.

Однак навіть з камуфляжем BMW не може приховати оновлене обличчя позашляховика. На фотографіях видно, що передня частина X7 натхненна нової 7-ю серією, яку автовиробник ще не розкрив. Однак подібність помітно. На X7, схоже, нові фари, розташовані нижче на передній панелі. Вони примикають до трохи більш широкої решітки радіатора. Зміни в задній частині більш тонкі: дизайнери, ймовірно, оновлять дизайн задніх ліхтарів і форму задньої панелі.

З чуток, всередині X7 отримає нову вигнуту приладову панель. Можуть бути й інші зміни, наприклад, новітнє інформаційно-розважальне програмне забезпечення. В даний час BMW використовує 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом і 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, що розвиває 456 кінських сил, які, ймовірно, будуть перенесені на оновлену модель. Ходять чутки, що BMW може налаштувати кожну з них, зробивши їх більш ефективними або потужними. Оновлений X7 буде конкурувати з іншими великими пропозиціями класу люкс, такими як Mercedes GLS.


Не пропустіть