Розсекречено салон оновленого кросовера BMW X6 (Фото)

Кросовер BMW X6 третього покоління представили трохи більше року тому, восени 2019-го. Але баварський автовиробник, схоже, не задоволений технологічною «начинкою» нової моделі і готує позаплановий рестайлінг.

Фотошпигунам вдалося сфотографувати тестовий прототип оновленого BMW X6. Зовні змін практично немає, лише трохи відрізняється оптика. За інформацією інсайдерів, рестайлінговий кросовер отримає фари зі зміненою графікою. Головні ж оновлення готують в салоні. Тут з’явилися два об’єднаних в один блок екрани – цифрової приладової панелі і медіасистеми.

За зовнішніми змінами ховається принципово нова «начинка». Її тестують за допомогою спеціального обладнання, яке також потрапило в кадр. Фізичні кнопки у прототипу все ще є, але невелика наклейка на німецькій мові говорить, що вони не працюють. Можливо, управління кліматичною системою також виведуть на тачскрін медіасистеми.

Можна припустити, що на випробування оновленого BMW X6 піде ще близько 10 – 12 місяців, а значить прем’єра новинки відбудеться вже в наступному році.


Не пропустіть