Найдешевший кросовер Skoda показали на перших скетчах

Компанія Skoda опублікувала скетчі серійної версії кросовера Kushaq, який повинен стати найдоступнішим SUV в лінійці чеського бренду. Презентація концептуального варіанту цієї моделі відбулася в минулому році, а прем’єра «товарного» виконання запланована на 18 березня. Судячи з нових зображеннь, серійний крос практично не буде відрізнятися від прототипу.

Товарний Skoda Kushaq не отримав підсвічування логотипу і решітки радіатора, заховані дверні ручки, складні рейлінги і «поворотники» в дзеркалах заднього виду, які були у концепт-кара.

В основу нового чеського кросовера лягла платформа MQB-A0, адаптована під індійський ринок, де Kushaq буде продаватися паралельно зі своїм близьким побратимом Volkswagen Taigun. На цьому тижні обидві моделі були помічені в ході проходження парних тестових випробувань.

Технічне оснащення “паркетників” поки не оголошено, але очікується, що обидва отримають під капот бензинові 1 і 1,5-літрові турбомотори TSI, що працюють в парі з 6-ступінчастою «механікою» або 7-діапазонним «роботом» з подвійним зчепленням. Привід – тільки передній.


Не пропустіть