У Мережі показали перші зображення пікапа Ford Maverick

Експерти на основі недавно опублікованих знімків Ford Maverick представили рендери майбутньої новинки. Ці зображення з’явилися 27 лютого.

Судячи із зображень, нова модель отримає масивну і агресивну радіаторну решітку, а також нові передні фари нового дизайну. Maverick обзаведеться декоративною обробкою крила, яка схожа на ту, що є присутньою на середньорозмірному Ranger, при цьому в цілому модель буде виділятися плавними лініями. Вантажівка буде грунтуватися на тій же базі, що і Bronco Sport і Escape, так що вантажна платформа і кузов будуть цілісними. Схоже, машина буде пропонуватися до покупки тільки в 4-дверній версії.

Моторна гамма Maverick, ймовірно, буде запозичена від вищезгаданих моделей. Це означає, що вантажівка буде комплектуватися 1,5-літровим 3-циліндровим і 2-літровим турбованим мотором. Схоже, повнопривідна система буде пропонуватися вже в стандартній версії, причому невідомо, чи буде у новинки передній привід. Також сімейство даного авто отримає більш жорстку варіацію Maverick Timberline.

За очікуваннями прем’єра рестайлінгового Ford Maverick запланована на перше півріччя 2021-го.


Не пропустіть