Кросовер Dacia Duster отримав спецверсію Urban (Фото)

Продажі Dacia Duster в Європі йдуть повним ходом, але підрозділ румунського бренду в Німеччині поліпшив пропозицію спеціальною версією з розширеним списком стандартного устаткування. Це Dacia Duster Urban, доступний поки виключно для цього ринку з бензиновим і дизельним двигунами.

Duster є одним з найбільш продаваних моделей у своїй категорії, в тому числі і в Україні, де позашляховик продається під брендом Renault. У Німеччині Dacia відкриє весну спеціальною версією Urban. Це особлива модель, яка пропонує стандартне обладнання з рядом цікавих доповнень у вигляді особливих деталей екстер’єру, які роблять модель більш індивідуальною та елегантною.

Заснований на комплектації «Комфорт», Duster Urban отримує корпуси дзеркал, рейлінги, а також передній і задній захист в обробці матовим хромом. 16-дюймові легкосплавні диски мають більш привабливий дизайн і ту ж обробку, що і перераховані вище елементи, а задні скла затоновані для більшої «приватності інтер’єру».

Усередині Dacia Duster Urban має кермо, обтягнуте штучною шкірою, зовнішні дзеркала заднього виду з підігрівом і електроприводом, регульоване по висоті водійське сидіння, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, передні і задні електричні склопідйомники, датчики паркування ззаду, камеру заднього виду, а також інформаційно-розважальну систему з навігатором «Media-Nav Evolution». У версії 4×4 в меню останньої входить така інформація, як кут крену і нахил транспортного засобу на узвозі.


Не пропустіть