В Україну завезли унікальний 625-сильний тягач Actros (Відео)

Сьогодні в нашій країні великий попит має перевезення негабаритних вантажів, необхідних для будівництва різних об’єктів. Ось чому нещодавно столична компанія “РТС-Плюс”, яка якраз і займається такою нелегкою справою, придбала унікальний автопоїзд-балковоз для транспортування довгомірних конструкцій, пише Autocentre.ua.

Його родзинка — це сідельний тягач Mercedes-Benz Actros новітньої генерації, удостоєний звання “Міжнародна вантажівка 2020 року». Машину поставив офіційний дилер — АТП “Атлант”.

Вона має колісну формулу 6х4 і оснащена топовим у лінійці силовим агрегатом — 6-циліндрвыом 15,6-літровим турбодизелем OM 473. Потужність його становить 625 к.с., а максимальний крутильний момент досягає 3000 Нм при 1100 об/хв. У парі з ним працює автоматична коробка передач третього покоління PowerShift 3.

Під час перевезення негабаритних вантажів дуже важлива оглядовість з робочого місця водія — її забезпечує унікальна система MirrorCam, яка замінює звичні зовнішні дзеркала заднього виду. Також полегшує роботу водія і повністю цифровий щиток приладів Multimedia Cockpit.

У парі з сідловим тягачам також поставлено і чотиривісний розсувний трал марки Faymonville. На нього, власне, і вантажаться балки: наприклад мостові — завдовжки до 24 і навіть до 33 м. До того ж їхня вага може досягати 40 і 60 т відповідно.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть