Hyundai Tucson 2022 впорався зі складним тестом безпеки (Відео)

Паркетник Hyundai Tucson 2022 модельного року після оновлення отримав від творців сучасний екземпляр, високотехнологічний салон і ряд модернізованих опцій безпеки. На даний момент авто вивели на тестування в Іспанії. Тест на лося продемонструє, як працює вдосконалений крос.

Підсумки випробувань для гібридної версії Tuscon неоднозначні. Стартовий пробіг дорівнює 76 км/год. Авто демонструє непогані показники до останньої ділянки конуса, де він таранить одну з перешкод, що призводить до відмови. Машина справляється із завданням тільки після 10 спроб. Tucson розганявся до 71 км/год під час успішного проїзду.

Якщо порівнювати з іншими парктениками, більш скромний за розмірами Jeep Compass впорався з вхідною швидкістю в 79 км/год. Volkswagen Tiguan і Subaru Forester виконали це на 77 км/год. Toyota RAV4 Prime завершив виклик на рекордних 63 км/год.

У гібридного Tucson є адаптивні амортизатори, але навіть більш жорсткого спортрежиму виявилося недостатньо, щоб впоратися з неповоротністю при проїзді через конуси.

Підвіска показала сильні результати в тестах слалому. Невеликий крен кузова і пристойна реакція на рульове керування.


Не пропустіть