Оприлюднено знімки нового Jeep Grand Cherokee (Фото)

У мережі з’явилися фотографії позашляховика Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління. Зображення оприлюднив портал Car & Driver.

Варто зазначити, що для авторинку Китаю буде випущена також версія позашляховика Grand Cherokee L нового покоління з подовженою колісною базою. Стандартна комплектація моделі Jeep Grand Cherokee, знімки якої були опубліковані, оснащена п’ятьма посадковими місцями і двома рядами крісел.

Відзначається, що обидві версії позашляховика отримають решітку радіатора з сімома вертикальними прорізами, тонкі світлодіодні фари і нові задні ліхтарі.

Усередині моделей з’явиться екран панелі приладів на 10,3 дюйма і дисплей мультимедіа на 8,4 дюйма. Крім того, в якості опції можна буде придбати 10,1-дюймовий екран з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також поворотну шайбу замість звичного важеля селектора коробки передач.

Силова лінійка позашляховика не зміниться. Однак пізніше Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління може обзавестися «зарядженою» версією SRT, а також гібридною установкою 4xe.

На авторинку нові Jeep Grand Cherokee будуть представлені до кінця 2021 року.

Нагадаємо, актуальна версія Jeep Grand Cherokee оснащується двигунами на 3,6 і 5,7 л, які володіють потужністю 290 і 357 к.с. відповідно.


Не пропустіть