Новий Ford Fiesta вперше помічений на тестах

Субкомпактний хетчбек Ford Fiesta в комплектації Active потрапив знову на шпигунські знімки під час дорожніх випробувань. Позашляховик приховали під камуфляжем, але все ж уже видно деякі особливості нової моделі.

Ford Fiesta, незважаючи на високі продажі, все ж поступається конкурентам за показниками, і автомобільний виробник хоче виправити ситуацію за допомогою нової позашляхової версії моделі. Новий Fiesta вже зняли під час дорожніх тестів, і судячи із зображень, фотошпигунам вдалося сфотографувати версію Active.

Машину повністю приховали камуфляжем, а на передній частині навіть додали фальшпанелі, щоб приховати реальні обриси і форми деталей. Незважаючи на це, можна помітити нові фари і, можливо, змінену задню частину бампера. Нижня решітка, схоже теж буде відрізнятися від версії в хетчбек, який до тепер виходить у продаж.

Капот прототипу здається злегка відкритим, а від моторного відсіку через передню стійку в салон йде двожильний кабель. Швидше за все, так інженери перевіряють роботу обладнання, щоб потім усунути недоліки. Задня частина американського авто багатьом видасться знайомою, ніяких знакових змін тут немає.

Задні ліхтарі і маленький спойлер на даху залишилися такими, як і були, а колісні диски обзавелися вже знайомим шанувальникам марки дизайном. Що стосується моторної лінійки позашляховика, подробиць поки немає.


Не пропустіть