Nissan X-Trail отримає 1,5-літровий мотор і нову технологію

Французький автовиробник Nissan оснастить кросовер X-Trail (Rogue) новим двигуном і застосує для цієї моделі якусь технологію, яка ніколи не використовувалася раніше.

Детальна інформація про двигун поки тримається в секреті. Відомо лише, що це буде 1,5-літровий 3-циліндровий турбований агрегат з «невеликий експериментальною програмою». «В даний час нам нема про що більше повідомити», – заявив офіційний представник Nissan Джош Кліфтон.

Новий мотор стане доступний для всіх модифікацій кросовера. Він буде працювати в парі з 8-діапазонною автоматичною трансмісією і агрегуватися як системою переднього, так і повного приводу.

Відповідно до документації EPA, передньопривідні версії позашляховика з 1,5-літровим двигуном споживають 6,36 літра палива на 100 км пробігу по трасі і 7,84 літра на 100 км пробігу в міських умовах. Для повнопривідних комплектацій ці показники складуть 6,53 і 7,84 літра відповідно.

Нагадаємо, зараз Nissan Rogue (X-Trail) оснащується 2,5-літровим 4-циліндровим «атмосферником» на 184к.с, оснащеним в парі з варіаторною трансмісією.


Не пропустіть