У Мережі показали розкішний Rolls-Royce Cullinan для топ-менеджера Google

Преміальний кросовер досить часто стає об’єктом пильної уваги тюнерів. Цього разу доопрацюванню піддався SUV в версії Black Badge – йому дістався ексклюзивний темно-синій відтінок і особливий декор.

Позашляховик Rolls-Royce Cullinan сам по собі є витвором мистецтва, проте для досконалості немає меж. Тому особливі версії цього люксового паркетника, зроблені на замовлення, завжди виходять вдало. Цей позашляховик створювався для віце-президента Google з технологій Бенджаміна Слосса.

Cullinan Black Badge може похвалитися незвичайним, але дуже ефектним кольором кузова – це оригінальний синій відтінок з чорним відливом. Такий колір не зустрінеш на дорогах – його виводили під замовлення. На контрасті з основним відтінком працюють ледве помітні жовті смуги. В цей же сонячний колір пофарбовані гальмівні супорти і окружності навколо маточин коліс.

Фірмова фігурка «Дух екстазу» тут теж особлива: за бажанням клієнта її вирізали з цілісного шматка карбону. Жовтий колір присутній і в інтер’єрі Cullinan: яскравих фарб додали картам дверей і передній панелі.

Є й інші ексклюзивні особливості. Оснащується Cullinan Black Badge 600-сильним турбомотором V12 на 6,75 літра. З таким помічником кросовер набере сотню за 4,9 секунди, а розігнатися на ньому вдасться до позначки в 250 км/год.


Не пропустіть