Прототип міського авто Toyota Aygo попався на шпигунських фото

В даний час розробляється новий міський автомобіль. У березні Toyota підтвердила, що Aygo отримає абсолютно нове покоління. Потім був дебют концепції Aygo Пролог X. Прототип натякав на мову дизайну серійної моделі. Вже проявилися деякі характеристики через важкий камуфляж Aygo наступного покоління.

Фотошпигуни надіслали партію знімків з новим Aygo. Серійна модель буде мати значно пом’якшену форму і лінії, хоча загальна форма і розміри повинні залишитися схожими. Коли справа доходить до розробки нової моделі A-сегмента, Toyota ясно дала зрозуміти, що діє сама по собі. Peugeot і Citroen вибувають з проекту, оскільки обидві компанії вважають, що сегмент міських автомобілів в Європі помирає. Оскільки Toyota є одним з небагатьох гравців, які все ще діють в цьому сегменті, приємно бачити, що компанія так серйозно ставиться до своїх планів розвитку.

Toyota також підтвердила, що в A-сегменті немає місця для повністю електричної моделі. Новий Aygo на початковому етапі буде пропонуватися тільки з бензиновим двигуном. Модель буде побудована на тій же платформі TNGA-B, яка також лежить в основі Yaris і Yaris Cross, оскільки Toyota вважає, що цей крок призведе до необхідної економії за рахунок масштабу і стане життєздатним економічним обґрунтуванням для моделі.

Ці нові фотографії мало що показують в порівнянні з попередніми знімками, але приємно бачити, що Toyota просувається вперед у дослідженнях і розробках Aygo. Побачити те, що виглядає серійним кузовом міського автомобіля, є сильним сигналом, що повноцінний дебют може відбутися вже в кінці року або в перші місяці 2022 року.


Не пропустіть