Компанія Volkswagen назвала вартість свого нового кемпера Caddy California (Фото)

Автомобіль надійшов у продаж у Великобританії за ціною від 29 965 фунтів стерлінгів.

Компанія Volkswagen опублікувала ціни і комплектації свого нового кемпера Volkswagen Caddy California. Автомобіль оснащується двома двигунами на вибір – 1,5-літровим турбомотором на 112 к.с., який поєднується з 6-ступінчастою механікою, і 2-літровим дизелем на 120 сил, що працює в парі з 7-ступінчастою DSG. Крім того модель доступна в двох варіантах колісної бази – стандартної і Maxi, яка на 215 мм довший.

Всі комплектації нового Caddy California отримають розкладне ліжко замість заднього дивана, жалюзі для задніх вікон, а також компактну висувну кухню, яка оснащена газовою плитою і ящиками для зберігання посуду і столових приладів. Під час пікніків двері багажного відділення буде служити своєрідним навісом для кухні.

Крім цього покупці отримають комплект, що складається з складних стільців і столу, які прибираються в нішу під ліжком. За додаткову плату модель можна оснастити додатковим багажником на даху і різні складні навіси. Також клієнтам доступна спеціально розроблена для Caddy California 2021 намет, яка встановлюється в задній частині автомобіля і збільшує «житлову площу» для розміщення чотирьох чоловік.

Крім того стандартне виконання нового Volkswagen Caddy California отримає кондиціонер, дзеркала заднього виду з електроприводом і обігрівом, мультимедійну систему MIB3 з 8,25-дюймовим екраном, асистент руху в смузі, круїз-контроль і інші допоміжні системи. Вартість базової моделі становить 29 965 фунтів стерлінгів.


Не пропустіть