Компанія Honda офіційно представила новий Civic 2022 (Фото)

Компанія Honda представила новий Civic Sedan 11-го покоління. Укомплектований новітніми технологіями, такими як цифрова приладова панель, звукова система Bose, і оновлений зовнішній вигляд всередині і зовні, новий Civic буде продовжувати залишатися одним з найбільш продаваних автомобілів бренду.

Honda постаралася спростити зовнішній вигляд Civic як всередині, так і зовні. Для цього він повернувся до вихідної філософії дизайну, яка зробила Civics 70-х таким успішним: «людина-максимум/машини мінімум».

Дизайнери відсунули нижню частину стійок лобового скла на два дюйми назад. Це робить капюшон довшим, надаючи йому класичні пропорції. У нового Civic також ширша задня колія, яку, марка підкреслила сильнішими задніми плечима і широко розташованими світлодіодними задніми ліхтарями. А загострена задня частина виглядає спортивно і сприяє підвищенню аеродинамічної ефективності.

Civic буде доступний в восьми кольорах кузова, включаючи три абсолютно нових: Meteorite Grey Metallic, Sonic Grey Pearl і ексклюзивний Civic Morning Mist Blue Metallic.

У новому інтер’єрі з’явилося більше екранів. Тепер він включає в себе 10,2-дюймову повністю цифрову приладову панель і 7-дюймовий інформаційно-розважальний екран в стандартній комплектації. Бездротові технології Apple CarPlay і Android Auto входять в стандартну комплектацію, а комплектація Touring оснащена стандартною бездротовою зарядкою, сумісною з Qi.

Civic має фізичні елементи управління кондиціонером, а також регулятор гучності звукової системи, яка, вперше в Civic, може бути з 12 динаміками. Honda також додала 0,8-дюймову підставку для пальців в нижній частині сенсорного екрану, щоб спростити його використання.

Honda стверджує, що низька поясна лінія означає кращу видимість з машини. Переміщення нижньої частини лобового скла назад дозволило зменшити верхню частину приладової панелі. Бренд також перемістив дзеркала в сторону від передніх стійок для кращої видимості.

Конструкція машини розроблена з урахуванням поточних і майбутніх вимог краш-тестів, але завдяки використанню матеріалів компанії Honda вдалося мінімізувати додаткову вагу. Civic 2022 представляє першу в світі подушку безпеки, яка призначена для зменшення травм головного мозку за рахунок кращого управління рухом голови під час певних видів аварій.


Не пропустіть