На тести виїхав майбутній новий Largus (Фото)

Компанія Dacia вивела на тести новий Logan MCV. На свіжих шпигунських фотографіях реформена версія румунського універсала проходить кліматичні випробування.

Незважаючи на близькість до дебюту прототипи нових Logan MCV як і раніше щільно закамуфльовані, що не дозволяє повноцінно розглянути екстер’єр модернізованої моделі. Проте, навіть в такому вигляді можна помітити, що оновлений універсал отримає висхідну підвіконну лінію до задньої стійки і нераспашну п’яту дверку, від якої інженери Dacia відмовилися в актуальної, другої генерації.

В основу нового Logan MCV ляже платформа “третіх” Logan і Sandero (CMF-B). За попередньою інформацією, універсал повернуть до концепції першого покоління із збільшеною в порівнянні з седаном Logan колісною базою і третім рядом сидінь.

Нагадаємо, згідно з планами альянсу Renault в майбутньому всі моделі брендів Dacia і Lada будуть технічно уніфіковані під платформу CMF-B. Таким чином, показаний на фотографіях новий Logan MCV рано чи пізно трансформується в новий Lada Largus.


Не пропустіть