Citroen готує дешевий субкомпактний кросовер: нові фото з випробувань

Citroen готує для ринків Індії та Бразилії новий субкомпактний кросовер, який в майбутньому може дістатися і до інших країн. Автомобіль ще не отримав офіційної назви і поки проходить випробування під заводським індексом CC21. Напередодні в Мережі з’явилися його нові шпигунські фотографії.

За інформацією профільних індійських ЗМІ, в основу нового кросовера Citroen ляже платформа CMP, яку спеціально розробляли для ринків країн, що розвиваються. Довжина «паркетника» не перевищить чотирьох метрів. Це необхідно, щоб по індійським законам отримати на цю модель певні податкові пільги.

Судячи зі шпигунських знімків, передню частину кузова новинки виконають в стилі хетчбека Citroen C3 і кросовера C3 Aircross. Автомобіль отримає новомодну 2-поверхову оптику і решітку радіатора, але корма у нього буде власна, оригінальна. Опуклості під камуфляжем на даху можуть приховувати рейлінги, а по периметру кузова з’явиться характерний для сучасних кросоверів пластиковий обвіс.

З чуток, продавати Citroen CC21 будуть з 1,2-літровим бензиновим турбомотором, що працює в парі з МКП або «автоматом». Привід – тільки передній. Втім, це не стане проблемою, враховуючи, що в Індії і Бразилії кросовери з повним приводом не користуються високим попитом.

Прем’єра нової французької 5-дверки запланована на другу половину 2021 року.


Не пропустіть