Шведи відродять знаменитий суперкар Ferrari з 80-х (Фото)

У 80-х роках минулого століття Testorossa була культовою моделлю Ferrari. Її відрізняли клиноподібна форма, бічні поверхні, що нагадують терки для сиру, а також висувні фари.

Тепер швейцарська компанія Officine Fiorovanti вирішила використовувати сучасні технології задля підвищення продуктивності автомобіля. Кінцева мета – досягнення максимальної швидкості в 322 км/год. Для порівняння, оригінальний варіант Testorossa розганявся до 290 км/год. Щоб вийти на зазначену цифру, інженерам доведеться збільшити потужність двигуна на 385 кінських сил.

Крім цього, будуть додані антиблокувальна система гальм і контроль тяги. У список оновлень також увійдуть змінена підвіска з електронними амортизаторами і регульовані стабілізатори поперечної стійкості. Гальмівна система буде володіти гоночними параметрами Brembo.

Нарешті, планується зменшити масу автомобіля на 120 кілограм. При цьому зовнішній вигляд залишиться недоторканим.

Деякі корективи очікуються всередині. Крісла та кермо отримають нову шкіряну оббивку, а пластик поступиться своїм місцем алюмінію.

Дебют може відбутися вже в найближчі місяці. Також не виключено, що компанія може випустити в майбутньому ще кілька примірників Ferrari Testorossa.


Не пропустіть