Новий бюджетний кросовер Skoda Kushaq виходить на ринок (Фото)

Компанія Skoda визначилася з датою початку продажів нового бюджетного кросовера Kushaq. Як розповіли представники чеського бренду на власних сторінках в соцмережах, прийом замовлень на новий «паркетник» стартує вже в червні 2021 року. Перші автомобілі доберуться до своїх покупців місяцем по тому – в липні.

Нагадаємо, субкомпактний кросовер Kushaq був спеціально розроблений для індійського ринку, але в майбутньому може вибратися за межі цієї країни. В його основі лежить платформа MQB-A0-IN, що представляє собою здешевлену версію глобальної бази MQB.

У моторну лінійку Kushaq увійдуть літровий бензиновий «наддувний» агрегат потужністю 115 кінських сил, що працює в зв’язці з «механікою» або класичним «автоматом», а також 1,5-літровий турбомотор на 150 к.с., асистувати якому зможе як 6-ступінчаста МКП, так і 7-діапазонна роботизована трансмісія DGS. Привід у всіх версіях – тільки передній.

У дизайні новинка отримає фірмовий стиль Skoda з крупною решіткою радіатора, масивним переднім бампером і 2-рівневою головною оптикою, яка стала чимось на зразок тренда для сучасних автомобілів.

У салоні чеського «паркетника» з німецьким корінням встановлять великий сенсорний екран мультимедійної системи, цифрову панель приладів і бездротову зарядку для гаджетів.

Ціни на Kushaq поки не оголошені, але передбачається, що починатися вони будуть з позначки в 1 мільйон 200 тисяч рупій (451 тис. гривень).


Не пропустіть