Новий кросовер Mazda CX-5 2023 вперше показали на фотографіях

У США помітили прототип нового кросовера Mazda CX-5. Японська фірма представить нове покоління позашляховика в 2023 році. На знімках розкриваються деякі дуже цікаві деталі.

Нова Mazda CX-5, прем’єра якої запланована на весну 2023 року розсекретили на перших шпигунських фотографіях під час дорожніх тестів в Лос-Анджелесі. Поява прототипу в Сполучених Штатах пов’язано з тим, що цей ринок буде одним з основних в стратегії продажів нового позашляховика, який заснований на новій задньопривідній платформі і розділить її з новою Mazda6.

За даними інсайдерів, майбутній CX-5 буде позашляховиком преміум-класу, порівнянним з Mercedes GLC і BMW X3. На цих шпигунських фотографіях можна відзначити більш знайомий дизайн, збільшені пропорції і довгий капот для розміщення нових шестициліндрових рядних двигунів, представлених в минулому році.

Довший і плоский капот створює агресивний дизайн в сукупності з тонкими фарами, які виявилися трохи «втоплені». Перероблена решітка радіатора пофарбована в чорний колір. Короткий обвіс поєднується з квадратними колісними арками, а лобове скло тепер має більший кут нахилу, що має поліпшити аеродинаміку.

Нова модель Mazda відрізняється горизонтальною лінією даху, яка простягається до великих задніх дверей, із задньою стійкою з фіксованим заднім склом більш правильної форми і великого розміру – повна протилежність дизайну нинішньої моделі.

Оновлена ​​Mazda CX-5 надійде в продаж навесні 2023 року зі підключаємою гібридною системою, на базі рядного чотирициліндрового двигуна, а також з шестициліндровим бензиновим і дизельним двигуном, всі з 48-вольтовою технологією MHEV. Крім того, бренд також запропонує ексклюзивну технологію «SKYACTIV-X» і навіть спеціальну версію, яка може бути оснащена роторним двигуном нового покоління.


Не пропустіть