Mitsubishi відроджує легендарний японський бренд (Фото)

Mitsubishi повертає легендарний бренд Ralliart, спортивний підрозділ марки, який призупинив свою діяльність в 2010 році.

Ця новина підтверджується фінансовим звітом Mitsubishi FY2020, який компанія опублікувала вчора, 11 травня 2021 року. Так, в документі, крім цифр, містилася інформація, яка відображає плани автовиробника на ринки АСЕАН, проте більший інтерес викликало відродження суббренда Ralliart.

Набираючи популярність в 80-х роках, Ralliart став для Mitsubishi прапором ралійних гонок, в тому числі чемпіонату світу з ралі. Подробиць про відродженому Ralliart поки мало, але в повідомленнях з Японії кажуть, що підрозділ може зайнятися випуском запчастин і аксесуарів під маркою Ralliart, а також братиме участь в автоспорті.

На основі зображень, включених в FY2020 фінансового звіті, схоже, першою моделлю, яка піддасться доопрацюванню фахівцями Ralliart, стане середньорозмірний пікап Mitsubishi Triton, відомий на деяких ринках під назвою Strada, проте неясно, яке покоління автомобіля піддасться доопрацюванню – нинішнє або те, що дебютує в наступному році.

Ми всі знаємо, що Mitsubishi як компанія в цілому переживала важкі часи. Автовиробник оголосив про деяку реорганізацію свого модельного ряду в минулому році в рамках альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Слід зазначити, що Mitsubishi зосередить свої зусилля в регіоні АСЕАН і не буде представляти нові моделі в Європі, хоча новий звіт в лютому цього року повідомив нам, що через Renault є слабка іскра надії для бренду.


Не пропустіть