На аукціоні виставили унікальний броньований Land Rover Defender, який служив в ООН (Фото)

На онлайн-майданчику Cars & Bids виставили на продаж незвичайну версію позашляховика Land Rover Defender.

Білий позашляховик Land Rover Defender оснащений комплектом броні, який може захистити, наприклад, від вибухів протипіхотних мін. Машина використовувалася силами ООН під час конфлікту в Боснії, але за 25 років встигла проїхати всього лише 46 тис. 200 км. Ціна позашляховика на даний момент сягає 20 тис. доларів, при цьому до кінця торгів ще залишається 4 дні.

За інформацією продавця автомобіля, у позашляховика посилені двері, дах, а також задня частина кузова і скління. Крім цього, броньованими панелями вкрито днище, а запасне колесо перенесли на капот. Колісні диски у машини – сталеві, 16-дюймові. Під капотом Land Rover Defender знаходиться 2,5-літрова дизельна «четвірка», що видає 111 к.с. і 264 Нм крутного моменту. Вона працює в парі з 5-ступінчастою МКПП.

Цей автомобіль був випущений в 1995 році і встиг взяти участь лише в завершенні боснійського конфлікту, при цьому в бойових діях не застосовувався. Цим фактом пояснюється його хороший стан за винятком деяких подряпин і дефектів забарвлення на кузові. На сьогоднішній день автомобіль знаходиться в американському штаті Флорида.


Не пропустіть