Китайський GAC запозичить технічну начинку у Toyota (Фото)

Toyota поділиться гібридом з п’ятиметровим кросовером GAC GS8

Китайська фірма GAC анонсувала прем’єру кроссовера Trumpchi GS8 другого покоління. Особливості майбутньої моделі – нова модульна платформа GPMA і технічна начинка концерну Toyota: позашляховик отримає гібридну систему THS, знайому по лінійці Toyota і Lexus.

Прес-служба GAC поділилася знімками Trumpchi GS8 другого покоління в тонкому камуфляжі, що знаменує початок фінальної серії їздових випробувань.

Ступінь технічного «спорідненості» нової «вісімки» з моделями Toyota не уточнюється: відомо лише, що китайський кросовер отримає двомоторний гібридну систему THS (Toyota Hybrid System) з електромеханічним варіатором.

Ймовірно, на моделях концерну GAC буде встановлена ​​гібридна силова установка відмінна від Toyota, оскільки китайський автовиробник може використовувати бензинові двигуни власної конструкції і іншу акумуляторну батарею.

Форм-фактор Trumpchi GS8 з переходом на нову архітектуру не поміняється: флагман GAC збереже брутальний незграбний кузов, вертикальну радіаторну решітку і велику світлотехніку.


Не пропустіть