Китайська компанія створила дуже ефектний кросовер (Фото)

Суббренд Bestune, який належить FAW, після ліфтбека Bestune B70 готує кросовер. Під яким ім’ям новинка вийде на ринок, поки невідомо. У мережі крос-купе засвітилося під двома назвами – Bestune 70S і Bestune B70S. Основним конкурентом моделі стане Mazda CX-4.

Новинці дісталася ікласта передня оптика в стилі Cadillac і масивна трапецієвидна нижня решітка з табличкою для номерного знака. На кормі – тонка плашка між ліхтарями. За «кроссоверним» новинки відповідають рейлінги на даху і кузовний обвіс з нефарбованого чорного пластика. Топові версії крос-купе будуть виділятися двокольоровим забарвленням і висувними дверними ручками.

Авто вийшло коротше, вище і ширше базового ліфтбека. Різниця в колісній базі складає 50 мм, 2750 мм проти 2800 мм у B70. Габаритна довжина новинки становить 4555 мм (-255 мм), ширина – 1850 мм (+10 мм), висота – 1515 мм (+60 мм).

Інтер’єр FAW 70S/B70S повністю повторює споріднений Bestune B70. Салон крос-купе укомплектований тим же рульовим колесом з усіченим ободом, сенсорним блоком управління клімат-контролем і об’єднананою цифровою панеллю приладів і мультимедійною системою.

У моторній гамі – два бензинових чотирициліндрових двигуна з турбонаддувом: базовий 1,5-літровий потужністю 169 к.с. і альтернативний 2,0-літровий потужністю 224 к.с. Інформації про коробках поки немає. Привід, цілком ймовірно, буде тільки переднім.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть