Знаменита Toyota Supra з фільму “Форсаж” виставляється на аукціон (Фото)

На зарубіжному акціоні буде проданий Toyota Supra покоління А80, що належить Брайану О’Коннера, якого грам Пол Уокер. Машина буде продана на аукціоні в Лас-Вегасі з 17 по 19 червня. Даних про ціну на автомобіль поки що немає. Ця Supra з’являлася в першій частині «Форсажа», а за її кермом перебував Уокер.

Едді Пол з ательє Shark Shop в Каліфорнії (США), побудував автомобіль для фільму. Пізніше, машина перетворилася в золоту Супру у фільмі Форсаж 2. Після зйомок цього фільму, японське спортивне купе було повернуто до свого знаменитого зовнішнього вигляду.

Supra має перламутрове забарвлення Candy Orange від Lamborghini Diablo з фігурою, відомою як «Ядерний гладіатор» з боків. Обвіс включає в себе передній спойлер і бічні обвіси від Bomex, капот в стилі TRD, алюмінієве заднє антикрило APR і 19-дюймові пятиспицеві колеса.

На відміну від Супри Брайана з «Форсажу», ця машина дійсно серійна. Під капотом знаходиться 3,0-літрова рядна “шістка” з турбонаддувом. Двигун працює з чотириступінчастим автоматом, хоча крихітний круглий важіль перемикання передач в салоні робить трансмісію механічною.

Компанія не розкриває стартову ціну на автомобіль, але резерву не буде. У продаж буде включена велика документація на автомобіль і сертифікат справжності.


Не пропустіть