Opel Astra нового покоління: опубліковані перші зображення

Компанія Opel анонсувала швидку прем’єру хетчбека Astra нового покоління. Автомобіль побудований на новій платформі концерну Stellantis і відрізняється яскравим дизайном в стилі нового кросовера Opel Mokka.

Зі зміною покоління Opel Astra переїде з колишньої платформи концерну General Motors на архітектуру EMP2, яка лежить в основі нових хетчбеків Peugeot 3008 і DS 4. У лінійці буде хетчбек і універсал Sports Tourer. Дизайн передньої частини з елементом Opel Vizor вже знаком публіці по останнім моделям німецької марки. Світлодіодні фари об’єднані з решіткою радіатора в тонований блок, що нагадує візор мотоциклетного шолома. У салоні з’явиться здвоєний екран цифровий «приборки» і медіасистеми, а число традиційних «фізичних» кнопок скоротиться до мінімуму.

Першою публіці покажуть версію з електричною силовою установкою. У лінійку двигунів звичайних модифікацій увійдуть бензинові наддувні агрегати об’ємом 1,2 і 1,6 літра, а також дизельний 1,5-літровий турбомотор. Збірку налагодять в Німеччині, на заводі Opel в Рюссельсхаймі. Машини поточного покоління Opel Astra з індексом «К» випускали в Англії і Польщі.


Не пропустіть