Chevrolet представила оновлений Corvette 2022 року зі новою версією (Фото)

Виробник автомобілів офіційно оголосив про випуск Chevrolet Corvette Stingray 2022 року, а також про вихід нової лімітованої версії, що отримала назву IMSA GTLM Championship Edition.

У 2022 модельному році Chevrolet оновив Corvette, додавши відразу три нових відтінки кузова: Hypersonic Gray, Caffeine, і Amplify Orange Tintcoat. Система безпосереднього впорскування палива 6,2-літрового атмосферного V8 також була оновлена, а двигун був відкалібрований. Він продовжує видавати 490 к.с. в стандартній комплектації, але потужність збільшується на 5 к.с. завдяки продуктивному вихлопу.

Виробник автомобілів також оновив систему Active Fuel Management, яка означає, що двигун може відключати циліндри в ширшому діапазоні оборотів і на більш низьких передачах.

Що стосується особливого виконання Chevrolet Corvette Stingray IMSA GTLM Championship Edition 2022 року, то його випуск обмежать 1000 штук. Всі машини лімітованого випуску будуть нагадувати гоночні автомобілі Corvette C8.R № 3 і № 4. Кожен IMSA GTLM Championship Edition створений на базі модифікації 3LT з пакетом продуктивності Z51, і кожен автомобіль, що йде на виробничу лінію, оснащений графічними пакетами в стилі Corvette Racing. Автомобіль доступний в кольорах Accelerate Yellow з сірою графікою і Hypersonic Grey з жовтими вставками.

Також особливі автомобілі отримали спойлер з високим крилом Carbon Flash, жовті гальмівні супорти, чорні колеса Trident з логотипом Corvette Racing “Jake» на центральних ковпачках, зовнішні дзеркала заднього виду Carbon Flash і чорні бризковики.

Кабіни кожного примірника будуть пофарбовані в жовтий колір Strike Yellow або Sky Cool Grey, які імітують зовнішнє забарвлення і графічні пакети. Сидіння GT2 в стандартній комплектації також оснащені жовтими ременями безпеки і табличкою з номером C8.R Special Edition. IMSA GTLM Championship Edition доступний у вигляді пакету за 6 595 доларів.

Ціни на Chevrolet Corvette Stingray 2022 року починається з 62 195 доларів і 69 695 доларів на кабріолет.


Не пропустіть