Ще не випущений гіперкар Bugatti вже перепродують (Фото)

Французька фірма Luxury Car Consulting виставила на продаж один з десяти запланованих до виробництва гіперкарів Bugatti Centodieci. Сам гіперкар ще не проведений, так що продається, по суті, місце в черзі – так званий «виробничий слот». Продавець ціну не вказує, однак James Edition уточнює, що майбутній гіперкар оцінюється в 10,5 мільйона євро.

Bugatti Centodieci був представлений ще 2 роки тому. Тоді компанія стверджувала, що всі гіперкари, які Bugatti збиралася випустити, вже мають своїх власників, причому стартова ціна унікальної новинки становила 8 мільйонів євро. Очевидно, один з виробничих слотів був заброньований перепродувачем, який вирішив заробити на рідкому гіперкарі. При цьому наголошується, що оскільки складання машини ще не стартувало, у покупця слота буде можливість персоналізувати обробку гіперкара на власний смак.

Centodieci побудований на базі легендарного Chiron і оснащується тим же двигуном – 8,0-літровим W16, форсованим до 1600 к.с. потужності. Від базової моделі гіперкар відрізняється повністю іншим дизайном кузова, який покликаний нагадувати про знаменитого Bugatti EB1100 SS. На прискорення до 100 км/год у гіперкара йде 2,4 секунди при максимальній швидкості 380 км/год.

У серпні минулого року стало відомо, що одним з 10 покупців Centodieci є футболіст Кріштіану Роналду. Але і йому доведеться чекати ще не менше року: підготовка до складання серійних екземплярів Centodieci стартувала в лютому, а поставки почнуться у 2022-му.


Не пропустіть