Новий Kia Niro показали на першому рендері (Відео)

Раніше в цьому місяці в Мережу витекли шпигунські фотографії з новим поколінням кросовера Kia Niro, який корейці тестували в австрійських Альпах. Напередодні незалежні дизайнери з порталу «Hitekro» вирішили показати, як буде виглядати автомобіль без камуфляжу, грунтуючись на тих знімках.

Судячи з рендерів, автомобіль збереже загальні пропорції кузова, задані його попередником. В основу його дизайну ляже шоу-кар Habaniro з футуристичними дверима в стилі «крила метелика» (у Niro їх не буде), представлений в 2019 році, а в якості платформи виступить архітектура J-Eco, на якій був спроектований Hyundai Ioniq 5.

Автомобілю пророкують подовжену колісну базу, яка дозволить збільшити простір в салоні для пасажирів заднього ряду, короткі звіси, що стане плюсом з точки зору геометричної прохідності, а також задні ліхтарі, виконані у формі бумеранга. Передня частина кузова новинки виглядає інакше, ніж у інших моделей Kia, чий «передок» має фірмовий стиль «ніс тигра». Тут же передню частину автомобіля, скоріше, можна порівняти з «акулячим носом».

Актуальний Niro продають як у звичайній гібридній версії, так і підключаємій, а також повністю електрифікованій. Ймовірно, всі вони залишаться в строю і в новому поколінні. Прем’єра нового «Ніро» відбудеться до кінця 2021 року. У продаж кросовер надійде в 2022 році.


Не пропустіть