Знаменитий корейський кросовер KIA втратить МКПП (Фото)

Компанія KIA оновлює на американському ринку свій модельний ряд, де не так давно презентували покращений паркетник Soul. Машина отримала новий логотип, але втратила МКПП в окремих комплектаціях.

Актуальний KIA Soul з переднім приводом з’явився в Північній Америці два роки тому. З огляду на такий термін, рано говорити про повноцінну модернізації, тому виробник всього лише злегка перетворив модель. Зараз вона продається в США в шести варіаціях, в тому числі є і позашляховий варіант X-Line з відповідним обвісом.

Самий бюджетний KIA Soul обладнаний набором опцій Technology, в який потрапили механізм запобігання лобового зіткнення, 16-дюймові диски, моніторинг сліпих зон і утримання в смузі. Дорожчі комплектації паркетника володіють ще двозонним клімат-контролем, 10,25-дюймовим дисплеєм мультимедіа і бездротовою зарядкою для гаджетів.

У США актуальний KIA Soul укомплектований дволітровим 149-сильним атмосферним мотором і 204-сильним 1,6-літровим двигуном T-GDI. При цьому більше не реалізується авто з 6МКПП, але є варіатор і «робот» з парою зчеплень.


Не пропустіть