Оновлений Volkswagen Polo GTI сфотографували без камуфляжу

Прем’єра модернізованого спортивного хетчбека Volkswagen Polo GTI відбудеться найближчим часом

Слідом за оновленим хетчбеком Polo для європейського ринку Volkswagen готує прем’єру його спортивної GTI версії. Перші шпигунські фотографії, на якій автомобіль відображений практично без камуфляжу, опублікувало видання Carscoops.

Як і стандартна модифікація моделі, GTI-варіант стане схожий на автомобілі з сімейства Golf нового покоління. Хот-хетч буде доступний з матричними фарами, здатними змінювати напрямок і інтенсивність світлового пучка в залежності від ситуації.

Фотографій салону поки немає, проте можна припустити, що там з’явиться сенсорний блок управління кліматичною установкою і модернізована віртуальна приладова панель діагоналлю 10,25 дюйма.

Що стосується технічної частини, то, як очікується, хетчбек отримає модернізовану підвіску і гальмівні механізми. Volkswagen Polo GTI оснащений 2,0-літровою “турбочетвіркою», що розвиває 200 к.с. і 320 Нм крутного моменту. Агрегат поєднується з шестиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 6,7 сек., а його максимальна швидкість складає 237 км на годину.

Імовірно, прем’єра Volkswagen Polo GTI відбудеться найближчим часом. «Заряджений» хетчбек буде конкурувати з автомобілями на кшталт Ford Fiesta ST і Hyundai i20 N.

Джерело autonews.ru

Не пропустіть