Новий Haval F7 показали на перших зображеннях (Фото)

В рамках автосалону в Шанхаї 2021 року відбулася прем’єра оновленого кросовера Haval F7. Автомобіль зберіг колишній зовнішній вигляд, змінившись лише в деталях. Втім, більш серйозні зміни можуть очікувати цю модель зі зміною поколінні, і, схоже дизайн такого кросовера вже затверджений.

У розпорядження сайту потрапили перші патентні зображення нового покоління Haval F7, які ми виявили в базі Мінпрому КНР.

Судячи із зареєстрованих у відомстві картинок, новий «Хава Ф7» отримає істотно модернізований зовнішній вигляд з повністю новими решіткою радіатора, іншим бампером і головною оптикою.

Блок денних ходових вогнів, як видно на зображеннях, змінить розташування і форму, фари стануть вже, а радіаторна решітка позбудеться хромованою окантовки, але отримає незвичайний малюнок.

Зміни в кормі кросовера зведуться до появи звужених задніх ліхтарів, між якими замість хромованої планки розташується з’єднує їх світлодіодна смуга. Боковини кузова на патентних картинках виглядають плюс-мінус так само, як на попереднику.

Про те, які технічні зміни чекають нову генерацію F7, не уточнюється. Рестайлингова модель зберегла колишні двигуни. Це 1,5 і 2-літрові турбовані бензинові агрегати, що видають на китайському ринку 169 і 224 кінських сил відповідно. На своєму місці залишилася і 7-діапазонна роботизована трансмісія з двома зчепленнями.