На аукціоні буде проданий мільйонний екземпляр пікапа Toyota Tacoma (Фото)

Мільйонна Toyota Tacoma буде виставлена ​​на аукціон в серпні цього року. Машина зійшла з конвеєра японського заводу в 2019 році.

Минуло досить багато часу з того часу, як Toyota почала виробляти Tacoma в США – старт виробництва припав на 1995 рік. Фактично, японський автовиробник випустив мільйонну версію Tacoma, яка зійшла з конвеєра на заводі Toyota в Сан-Антоніо, штат Техас, 4 жовтня 2019 року.

Тепер таж саме Toyota Tacoma вказана в якості “пам’ятки” на майбутніх в серпні аукціонах Mecum.

Дивлячись на характеристики цього автомобіля, мільйонна Toyota Tacoma не така вже й погана.

Побудований в стилі TRD Pro і пофарбований в колір Army Green, вантажівка оснащена ексклюзивними функціями, такими як чорні 16-дюймові легкосплавні диски TRD, захисна пластина TRD Pro, більш агресивна передня панель, світлодіодні протитуманні фари Rigid Industries і налаштовані TRD амортизатори Fox з внутрішнім байпасом і 2,5-дюймовим алюмінієвим корпусом.

Усередині є чорна шкіряна оббивка з червоною контрастною прострочкою. Цей конкретний екземпляр японської вантажівки виглядає свіжим, і насправді він проїхав всього 254,28 км. Щасливий учасник торгів навіть отримає вітальний лист від Toyota.

Під капотом, звичайно ж, знаходиться 3,5-літровий V6 з циклом Аткінсона, що виробляє 278 кінських сил потужності і 359 Нм крутного моменту. У той час як версія з ручним перемиканням доступна для Tacoma TRD Pro, ця оснащена 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть