Седан Bentley Flying Spur отримав гібридну силову установку

Британський бренд Bentley розробляє другий підключаємий гібрид, який приєднається до гібридного кросовера Bentayga. Замість звичайного двигуна V8 або V12 під капотом цей Bentley обходиться всього шістьма циліндрами і робочим об’ємом 2,9 л це версія тієї ж трансмісії, яка є в гібридному Porsche Panamera.

Потужність V6 була дещо збільшена для використання в Bentley і тепер забезпечує 410 к.с. і 550 Нм. Він працює в поєднанні з синхронним двигуном з постійними магнітами потужністю 134 к.с, який знаходиться разом з трансмісією і живиться від акумуляторної батареї на 14,1 кВтг.

Цього має бути достатньо для запасу ходу тільки на електриці близько 32-40 км, і Bentley заявляє, що Flying Spur Hybrid повинен мати загальний запас ходу понад 700 км. Автомобіль може розганятися до 100 км на годину за 4,1 секунди і розвивати максимальну швидкість 285 км/год. Bentley заявляє, що їх перший електромобіль з чисто акумуляторною батареєю з’явиться в 2025 році, а до 2030 року він перестане пропонувати будь-які форми двигунів внутрішнього згоряння.


Не пропустіть